Dronken ma

'Ik geef niet om ze'

14.10.2012 . 16.09

Voortplanten is soms 'n slecht plan

Een moeder uit het Engelse plaatsje Nelson heeft zich kandidaat gesteld voor de slechtste moeder van Groot-Brittannië. En ze maakt een goede kans op de titel. De 21-jarige liet haar drie jonge kinderen in de steek om het op een zuipen te zetten in de plaatselijke kroeg. "Ik geef toch geen reet om ze", zei ze tegen de politie.

De politie kwam in actie na een telefoontje van een bezorgde buur. Agenten moesten de deur van de woning intrappen en stuitten op een kind van drie en eentje van vier die verwachtingsvol in de gang zaten. Een baby van acht maanden lag te slapen.

Toen de zatte moeder - met in haar kielzog haar eveneens bezopen echtgenoot - thuiskwam, vroegen agenten om een verklaring. De vader vond het eigenlijk wel een beetje stom om de kids alleen achter te laten. Zijn vrouw vertelde dat ze, voordat ze besloot teen stuk in haar kraag te gaan drinken, even aan de kinderen had gedacht. Maar omdat ze toch geen reet om ze gaf, won de alcohol het. De rechter beslist volgens de site This is Lancashire half november welke straf de zuiplappen krijgen.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app