Interview

Totaalidioot

15.10.2012 . 19.43

Naakte grotbewoner verstoort rust

Een groepje wandelaars in de bergen van het Amerikaanse El Paso stond plots oog in oog met een naakte man, die al drie jaar in een grot woonde. En hij had helemaal geen zin in visite.

Genietend van het uitzicht en natuurschoon kwamen de wandelaars langs een grot vol meubels en gebruiksvoorwerpen. Leuk, filmpje maken! Slecht plan, bleek toen de holbewoner uit het niets tevoorschijn sprong en hen van de berg af joeg. Flink geschrokken deden ze navraag bij een flatgebouw aan de voet van de berg. De inwoners waren niet verbaasd, want de naakte man verstoort hun rust al jaren: Hij jaagt ze de stuipen op het lijf, loopt op onverwachtse tijdstippen zonder kleren rond, jat wasgoed en eet slangen.

Eén nieuwsgierige wandelaar interviewde de grotbewoner met de camera van zijn mobiele telefoon. De man wilde zijn naam niet zeggen, maar noemde alle beschuldigingen onzin. "Waar zijn de bewijzen?", vroeg hij zich af. Ook eet hij die slangen niet zelf op, hij legt ze bij zijn grot neer voor andere wilde dieren. Zelf eet hij voedselresten die dagjesmensen achterlaten. Lege blikjes en flessen wisselt hij volgens KVIA.com in voor statiegeld. Verder stoppen buurtgenoten hem zo nu en dan wat toe.

"Ik doe niemand kwaad", riep de bloterd. Hij wil vooral gewoon met rust worden gelaten. Naakt, in zijn grot.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app