Wereldrecord

Celibatair leven

16.10.2012 . 14.10

96-jarige opnieuw vader geworden

Een 96-jarige boer uit India is voor de tweede keer in zijn leven vader geworden. Ramajit Raghav verbreekt daarmee zijn eigen record. Op 94-jarige leeftijd kreeg hij namelijk ook al een kind en werd daarmee de oudste papa van de wereld.

De 52-jarige vrouw van de oude snoeperd is op 5 oktober bevallen van een zoontje, genaamd Vikramjeet. Twee jaar geleden kreeg het stel ook al een jongetje, Raghav.

De man is het grootste gedeelte van zijn leven vrijgezel geweest en leefde altijd celibatair. Oudste maagd van de wereld is Ramajit niet geworden. Dat record staat op naam van Clara Meadmore, die op 105-jarige leeftijd als maagd haar kist in ging.

Twaalf jaar geleden kwam de beste man zijn huidige vrouw tegen en was het liefde op de eerste rimpel. "We besloten onze familie uit te breiden met het liefst twee zoons. Met God's gratie is onze wens vervuld."

Zijn grote potentie is volgens Ramajit te danken aan het feit dat hij al zijn hele leven lang al geen vlees eet en geen alcohol drinkt. Hieronder zie je Ramajit toen hij net vader was geworden van zijn eerste kind.


Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app