Fame Daddy

Anoniem sperma

16.10.2012 . 19.13

Te koop: zaad van bekende Britten

Een baby krijgen van een celeb, dat willen vrouwen in Groot-Brittannië wel. Althans, daar mikt Fame Daddy op.

Die website beweert zaad van 40 succesvolle en bekende mannen te hebben, onder wie een popster, een genie, een Formule 1-coureur en een ex-voetballer. Op Famedaddy.com staat een hele lijst van zaaddonors die volgens de website superieur zijn.

Vanaf 18.550 euro kunnen wensouders een ‘premium inseminatie service’ krijgen, waarbij ze dus het sperma ontvangen en verder zelf moeten kijken hoe ze de vrouw bevruchten.

Volgens de site krijgen baby’s van succesvolle mannen een goede start in het leven. Wie belangstelling heeft, moet een vragenlijst invullen die zal leiden naar een match met een bekendheid die qua persoonlijkheid, karakter en lifestyle bij de 'koper' past. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of de baby lang moet zijn, en liever een goede acteur of een goede atleet.

Of de website de waarheid spreekt over hun bekende donors, is niet te controleren. De namen worden namelijk geheim gehouden, meldt The Sun. In Nederland zijn dit soort initiatieven trouwens verboden. Dus wie een baby van een BN'er wil, zal hem nog wel gewoon in bed moeten krijgen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app