Kassa

Hoofdprijs

18.10.2012 . 18.03

Broers cashen 4 miljoen na 6 jaar

Andy en Nayel Ashkar zouden wel eens de meest geduldige en minst inhalige broers kunnen zijn, die in deze wereld rondlopen. De New Yorkers hebben eindelijk hun flinke geldprijs te pakken die ze al lang geleden hebben gewonnen. Het winnende kraslot heeft zes jaar op de schoorsteenmantel gelegen.

De broers hebben zo lang gewacht met het innen van de hoofdprijs van 3,8 miljoen euro, omdat ze zich goed wilden voorbereiden op de gevolgen van de miljoenen op hun verdere leven. Zo wilde de 34-jarige Andy niet dat zijn voorgenomen huwelijk in gevaar zou komen nu hij opeens rijk was geworden.

Elf dagen voordat het kraslot zou verlopen waren de broers klaar om de 3,8 miljoen in ontvangst te nemen. Dat het nog een tijdje heeft geduurd voordat het geld op de bankrekening van de Ashkars terecht kwam, heeft te maken met het grondige onderzoek dat het bedrijf achter de loterij uitvoerde. Andy vertelde dat hij het lot in de winkel van zijn ouders had gekocht, en dat moest natuurlijk tot op de bodem worden uitgezocht volgens The Post-Standard.

We wensen de mannen veel plezier met hun geld. Donaties aan 't adres van WTF.nl zijn uiteraard van harte welkom, om maar een suggestie te noemen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app