23 cm

Pijnlijk

18.10.2012 . 13.14

Flinke dildo verdwijnt in Chinees

Het spelen met een dildo is een 30-jarige Chinees bijna fataal geworden. De dokter moest eraan te pas komen om de 23 centimeter lange kunstpik uit zijn darmen te verwijderen.

De dildo liet zich niet zonder slag of stoot uit het lichaam halen. Nadat de Chinees eerst zelf een dag of vijf allerlei pogingen had gewaagd om het ding met een doorsnede van acht centimeter eruit te krijgen, ging hij naar het ziekenhuis. Maar ook daar konden de artsen weinig voor hem doen. Na een rondgang langs andere ziekenhuizen, kwam hij terug bij de arts die hem als eerste had onderzocht. Die keek nog eens goed en zag dat de dildo klem zat.

Met een endoscoop werd de joekel met veel pijn en moeite uit de Chinees gehaald. En dat was maar net op tijd, want de patiënt was er behoorlijk slecht aan toe. Als de endoscoop geen uitkomst had geboden, dan was een operatie de enige oplossing.

De 30-jarige dildogebruiker is niet de enige dit jaar die dankzij zijn hobby in het ziekenhuis belandde. Zijn arts Yao Liqing zegt dat het steeds vaker gebeurt in China. “Mensen moeten hun seksspeeltjes op een goede manier gebruiken. Laten ze eerst de gebruiksaanwijzing lezen, voor ze gaan spelen”, zei Yao tegen Shanghai Daily. Jongens en meisjes, beschouw dit als een leermoment. 

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app