Video

Afkicken

18.10.2012 . 17.30

Vrouw mept Facebooker voor geld

Programmeur Maneesh Sethi heeft een vrouw ingehuurd die hem af ten toe vol in zijn gezicht slaat. Hij vond dat hij veel te veel tijd besteedde aan Facebooken terwijl het werk maar bleef liggen. Nu mept zij hem in zijn gezicht als zijn aandacht verslapt. Via de website Craigslist.com kwam hij in contact met een vrouw die hij aannam en 8 dollar per uur betaalt. Een actiefilmpje van hoe ze hem mept, zie je hieronder.

Volgens de programmeur uit San Francisco is zijn arbeidsproductiviteit gestegen van 35 naar 98 procent. Hij besloot tot zijn radicale actie toen hij ontdekte dat hij 19 uur per week besteedde aan de sociale netwerken. Daarover schrijft Sethi op zijn blog. Als zzp’er werkt hij voornamelijk in zijn eentje en dan is het niet moeilijk om zijn aandacht te laten verslappen. 'Als er een baas of collega op me let werk ik altijd goed door. Dus ik dacht: hoe kan ik zo iemand vinden?'

Na het plaatsen van de oproep voor iemand om tegen hem te schreeuwen of hem zelfs een tik te geven, huurde hij een vrouw in, die hij ‘Kara’ noemt op zijn blog. 'De Slap Challenge was een speelse manier om te leren me te focussen op mijn werk', aldus Sethi.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app