Ja

Keel doorgesneden

19.10.2012 . 10.29

Liefde wordt man bijna fataal

Als je midden in de nacht door je liefje wakker wordt gemaakt met de vraag of je nog van haar houdt, zeg je natuurlijk ja. Dat dacht een man uit het Amerikaanse St. Paul dus ook, alleen moest hij zijn antwoord bijna met de dood bekopen.

Zijn vrouw, de 50-jarige Dawn Peel, zei direct na het overtuigende 'ja' (hij zei het zelfs twee keer) van haar man dat het de laatste keer zou zijn dat hij haar gezien had. Zonder aarzeling ritste ze vervolgens met een joekel van een mes zijn keel open. De man kon net op tijd ontsnappen en 911 bellen.

Bloeddoorweekt

Volgens Fox kreeg hij te horen dat hij als de sodemieter zijn wond moest zien te dichten door er iets tegenaan te drukken.

Toen agenten bij het huis van het stel aankwamen, vonden ze hem in de hal. Hij lag op de grond met een bloeddoorweekt shirt tegen zijn hals.

De deur werd trouwens geopend door Dawn, die zich van geen kwaad bewust leek te zijn. Haar man zou haar hebben verteld dat indringers hem hadden aangevallen.

Ze had er alleen geen rekening mee gehouden dat ze zelf onder de bloedspetters zat, naar drank rook en ook nog was vergeten het mes op te ruimen. Dat lag ondertussen schoon te weken in de badkuip.

Geloofwaardig

Nadat de agenten haar moeilijke vragen begonnen te stellen, veranderde haar verhaal ineens. Haar man zou losse handjes hebben gehad en haar hebben mishandeld en daar zou ze nu genoeg van hebben gehad. Het lullige voor Dawn is dat er geen enkele blauwe plek op haar lichaam is gevonden om haar nieuwe verhaal wel geloofwaardig te maken.

Ondertussen vecht manlief in het ziekenhuis voor zijn leven, al schijnt zijn situatie momenteel stabiel te zijn. Ook Dawn is niet meer thuis, zij zit achter slot en grendel en dat zal voorlopig ook wel zo blijven. Ze wordt verdacht van moord en mishandeling.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app