Explosief

Crystal meth

20.10.2012 . 18.16

Ouders maakten drugs in kinderkamer

Kristy Ignowski (29) en Thomas Croley (34) zijn opgepakt omdat ze hun huis in het Amerikaanse Jacksonville in een zwaar verloederd drugslab hadden omgetoverd. De twee lieten hun kleine kinderen gewoon tussen de levensgevaarlijke bende spelen en slapen.

De politie vermoedde al een tijdje dat Thomas en Kristy in hun huis de harddrug crystal meth maakten en dus namen ze een kijkje. De agenten wisten niet wat ze zagen. In de woonkamer stond een motor geparkeerd, de elektriciteit was afgesloten, de keuken zat vol met vliegen en er was amper eten in huis. Duidelijk geen gezonde omgeving voor kinderen.

In een van de kinderkamers stond de one pot, een grote pan waar alle chemicaliën in worden gegooid om crystal meth te maken. Deze methode en de one pot zelf staan bekend als zeer explosief, schrijft The Florida Times-Union. Gelukkig was de politie er op tijd bij.

Behalve papa en mama waren er nog drie andere volwassenen aanwezig in het drugshol. Allemaal zijn ze opgepakt en in de cel gegooid. Zeker is dat Britney Spears niet een van de gearresteerden was. Wat er met de kinderen gaat gebeuren, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app