Princess

Wasdroger

25.10.2012 . 10.11

Dierenbeul jankt in de rechtszaal

Dierenvriend Allan Staughton (23) stopte de kat van zijn vriendin in de droger en liet het beestje twaalf seconden hevig tollend aan zijn lot over. Hij filmde de lijdensweg van de arme Princess en knalde de beelden op internet, meldden we een paar maanden terug. Door de rechtszaak werd zijn identiteit bekend en daar baalt Allan van.

 

Verontruste kijkers waarschuwden de dierenbescherming en die opende de jacht op Allan. Al gauw werd ontdekt dat Princess bij het drogen een gebroken tand en een tongblessure had opgelopen. Ook raakte de kat getraumatiseerd.

De dierenbeul werd na een klopjacht gearresteerd en aangeklaagd. Allan bekende schuld en riskeert een gevangenisstraf van een half jaar wegens dierenmishandeling. Verder wil de aanklager voorkomen dat hij ooit nog een huisdier kan nemen, schrijft Daily Mail. Zijn vriendin en moeder van zijn kwijt. Na het gruwelijke incident maakte ze het uit en gooide ze Allan uit huis.

Tijdens de hoorzitting barstte Staughton in huilen uit toen hij hoorde dat iedereen erachter zou komen wat de internetheld gedaan had. Het harige slachtoffertje is uit huis geplaatst en bij een nieuw baasje ondergebracht.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app