Creepy cop

'Langzaam gaarkoken'

25.10.2012 . 19.32

Agent wil vriendin koken en opeten

Mmm, mensenvlees. Niet onze mening, maar die van een New Yorkse politieagent. De 28-jarige Gilberto Vale III is gearresteerd omdat hij plannen had gemaakt om zijn vriendin te kidnappen, te koken en op te eten.

De toekomstige kannibaal is op non-actief gesteld, meldt ABC Local. Volgens zijn ex-collega's bij de politie was hij samen met iemand anders van plan om eerst zijn eigen vriendin te verorberen en vervolgens nog zo'n 100 andere vrouwen.

"Mijn oven is groot genoeg voor een meisje, als we haar benen opvouwen", schreef hij naar zijn maatje. Over zijn bloedeigen vriendin zei hij: "Ik zat eraan te denken om haar ergens aan vast te binden en haar op laag vuur gaar te koken, zodat ze zo lang mogelijk blijft leven. Ze ziet er smakelijk uit, vind je niet?"

De politie zegt dat Valle meerdere van dit soort gesprekken had, maar zijn plannen gelukkig nooit heeft uitgevoerd. Hoe de politie de moordplannetjes heeft ondekt, is niet bekend gemaakt, en of zijn criminele vriendje nog op vrije voeten is, weten we ook niet. Vrouwen in New York kunnen hun smakelijkheid maar beter verbergen, als ze niet willen worden geroosterd.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app