Halloween

Geheime dienst boos

25.10.2012 . 20.24

Versiering: Obama aan een strop

Een man uit Californië zal wel spijt hebben van zijn dubieuze Halloweenversiering. Hij hing een pop van president Barack Obama aan een strop om kinderen uit de buurt de stuipen op het lijf te jagen. Voor hij het wist, stond de geheime dienst bij hem op de stoep.
 

Eddie Million snapt achteraf gezien wel dat het een dom idee was, maar vond het op het moment zelf heel grappig dat hij naast grafstenen en zombies ook een gelynchte president in zijn tuin had.

De buren moesten er alleen niet zo om lachen en nadat er bij de politie klachen binnen waren gekomen, kwamen een paar agenten bij Eddie langs, schrijft The Press Enterprise.

Dat was voor Eddie genoeg om de pop naar beneden te halen, maar daarmee was de zaak nog niet afgesloten. De grapjas kreeg namelijk ook nog de geheime dienst op bezoek. De geheime agenten zeiden dat zijn zogenaamde grap zou kunnen worden opgevat als een bedreiging.

Die is vooral ontzettend geschrokken en zal het nooit meer doen. "Ik wilde niemand beledigen, het was bedoeld als versiering." De geheime dienst weet het nog niet zo zeker: ze hebben gezegd at ze Eddie's naam zullen onthouden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app