Ook bazin

Op varkensboerderij

26.10.2012 . 13.04

Man filmt naakte vrouwen in douche

William Craig Rolloff is een vies mannetje. De 53-jarige Amerikaan werkte als toezichthouder op een varkensboerderij en had daar een klein cameraatje verstopt in de vrouwenkleedkamer. Als zijn vrouwelijke collega's gingen douchen, kon hij stiekem meegluren. Hij was alleen niet zo slim om zelf niet in beeld te verschijnen.

Volgens Huffington Post ontdekte een van de werknemers het cameraatje. Ze haalde het apparaat los en overhandigde het aan haar bazin. Zij bekeek de beelden en vond twee opnamen van zichzelf en drie van haar werknemers. Een van de gefilmde vrouwen was zelfs nog minderjarig.

Het was meteen duidelijk dat William de video's maakte. Hij was zelf namelijk ook telkens te zien op de beelden bij het ophangen van de camera. De man bekende meteen dat hij er gefilmd had en dat het hem speet.

Hij wordt nu aangeklaagd wegens schending van privacy. Of er nog een extra aanklacht komt voor het filmen van een minderjarig meisje, is niet duidelijk. Op 6 november mag William zijn zegje doen bij de rechtbank.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app