Taakstraf

175.000 euro

30.10.2012 . 19.28

'Stripper te dom voor belasting'

Een stripper uit het Zweedse Kristianstad is de lul. De vrouw verdiende een behoorlijk zakcentje met haar online stripshows, maar was vergeten haar inkomsten op te geven bij de Belastingdienst. En als je het niet komt brengen, dan komt de Belastingdienst het wel halen.

Sexy Candy was een graag geziene gast op pornosites. De afgelopen jaren heeft ze zo’n 175.000 euro verdiend door zich uit te kleden voor haar webcam. De fiscus kwam de vrouw na 'goed speurwerk' op het spoor en sleepte haar voor de rechter.

Volgens de Zweedse Metro dacht de rechter dat Sexy Candy best wel belasting wilde betalen, maar dat ze te dom was om te weten hoe dat moest. Hij heeft de vrouw veroordeeld tot een taakstraf en ze mag nooit meer een eigen bedrijf opzetten. 

Aanklager Kent Madestedt zei tegen de krant dat ambtenaren op internet kijken of mensen de wet overtreden. Een van de werknemers was dus het filmpje van een strippende Sexy Candy tegengekomen en vroeg zich af of zij wel inkomstenbelasting betaalde. Hmm, wij kennen alleen maar mannen die op zo'n moment iets heel anders denken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app