Dodenlijst

Drugsbendes pakken

30.10.2012 . 19.01

Hond heeft negen bodyguards

Het is nog maar de vraag of hond Boss nog leeft als je dit leest. Een drugsbende heeft het op de Braziliaanse speurhond gemunt. Niet zo vreemd, want Boss dwarsboomt continu hun snode pannen.

Het beest ontdekte dat de criminelen ruim 300 kilo cannabis hadden verstopt in een blinde muur, ergens in een sloppenwijk van Rio de Janeiro. Hij is van de 68 speurhonden 'in dienst' de allerbeste en door criminelen het meest gevreesd. Wat een boss.

Drugsbazen hebben al eens geprobeerd Boss uit de weg te ruimen. Ze hadden een partij drugs verstopt vlak bij een afvoer van het riool en hoopten dat de hond daarin zou belanden. Maar tot woede van de gangsters liet de labrador zich niet foppen. Toen een politiepatrouille onlangs door een levensgevaarlijke sloppenwijk reed, onderschepten ze een radio-oproep om ‘Brownie’ een kopje kleiner te maken. Agenten weten bijna zeker dat het om die goeie ouwe Boss ging.

Doodsbedreiging of niet; Boss blijft gewoon aan het werk, schrijft Paraiba.com. Maar hij verlaat zijn mand niet zonder zijn negen bodyguards.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app