Domme boef

Onder de tomatensaus

01.11.2012 . 14.29

Inbreker betrapt door vieze mond

De Amerikaanse inbreker Michael Don Mitchell zag tijdens het inbreken iets heel erg lekkers in de keuken staan: een dampend bord ravioli met tomatensaus. Michael kon het eten niet weerstaan en slurpte naar binnen. Hij had alleen even zijn mond moeten afvegen voordat hij de straat weer op ging. 

De bewoners van het huis merkten dat er niet alleen spullen misten, maar ook de eigengemaakte ravioli. Agenten gingen op jacht naar de dader en kwamen al snel een man tegen met rode saus aan z'n snoetje.

Volgens Huffington Post gaf Michael meteen toe dat hij in het huis was geweest en een grote groene tas, een zwarte hoed en een paar briefjes van twee dollar had gestolen. Voorlopig zit hij in de gevangenis. Op een later moment mag hij zich bij de rechter melden om z'n zegje te doen.  

De 37-jarige man is niet de enige domme inbreker. Eind oktober brak de 27-jarige Kylan Brock in een huis in de Amerikaanse staat Tennessee in. Hij pakte een biertje uit de koelkast en ging dat in de achtertuin van het huis opdrinken. Toen de man des huizes thuis kwam, gaf Kylan gewoon toe dat hij net had ingebroken.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app