Vaarwel

De lente komt

26.04.2012 . 07.50

Egyptenaren willen seks met lijk

Nadat hun vrouw overleden is, willen mannen in Egypte nog seks hebben met het lijk. Het liefst wanneer het lichaam nog een beetje warm is: de heren hebben zes uur nadat hun echtgenote heen is gegaan om hun ding te doen. Dat is tenminste de inhoud van een wetsvoorstel dat nog goedgekeurd moet worden.

De Egyptische National Council for Women is daar niet zo gelukkig mee en heeft het parlement gevraagd om er wat aan te doen en het voorstel toch vooral af te keuren. De voorzitter van de vrouwenclub Mervat al-Talawi vindt volgens Al Arabiya dat de status van vrouwen ernstig wordt ondermijnd met de wet.

Het voorstel dat het voor mannen mogelijk zou maken om nog één keer van hun vrouw te genieten, heet vrij vertaald “Vaarwel seks”. Dat dekt de lading ongetwijfeld. De wet is opgesteld door leden van de vers gekozen regering. Volgens Al Arabiya zijn de politici bezig om de rechten voor vrouwen af te breken in Egypte.

In 2011 viel het regime  van president Mubarak in Egypte tijdens de zogenaamde Arabische Lente. De nieuwe regering vindt dat veel bestaande wetten “families proberen te vernietigen.” De lente komt er weer aan, hoogste tijd om lijken te neuken en families te redden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app