Altijd & overal

Éénderde doet het

11.06.2012 . 13.15

Lekker met smartphone op ’t toilet

Er is bijna geen situatie te bedenken waarin Nederlanders het te ver vinden gaan om hun smartphone te gebruiken, dat ontdekte InSites Consulting. Het bureau liet onderzoek doen in België, Groot-Brittannië, Amerika en Nederland en ontdekte dat Nederlanders en hun smartphone echt onafscheidelijk zijn.

Op het toilet, gezellig bij vrienden of tijdens het autorijden; het e-mail checken, WhatsAppen en Facebooken gaat gewoon door. De motivatie om een smartphone te gebruiken is in alle ondervraagden hetzelfde: in contact blijven met vrienden en familie. Dat verkaart gelijk waarom socialmedia-Apps zo populair zijn. De een na populairste reden is vermaeck, lekker door de WTFnl-App heen scrollen tijdens het wachten bijvoorbeeld.

Heb je de WTFnl-App nog niet? Trek hem dan heel snel uit de App-store.

Belgen gebruiken hun smartphone bovengemiddeld veel in de auto terwijl Nederlanders significant meer met hun telefoon bezig zijn op de fiets. In Nederland heeft bijna tachtig procent van de smartphone-gebruikers een data-abonnement. Dat is meer dan in België maar minder dan in Amerika of Engeland.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app