Lijstje

Alleen maar neuken

29.08.2012 . 15.04

Tien dieren met een bizar seksleven

Mensen zijn soms net dieren, maar andersom is het eigenlijk niet anders. Eten, slapen, vechten en van tijd tot tijd een keer flink van bil gaan. Voor tien dieren blijft het daar niet bij, die gaan het liefste de hele dag als een syfilisvrije pornoster tekeer. Bild zette ze op een rijtje.

1. Bonobo

Bonobo's lijken niet alleen op ons, ze gedragen zich ook hetzelfde. Het enige verschil is dat de apen in de flower powertijd zijn blijven hangen. Ze doen het met zo'n beetje iedereen uit de groep en ook op alle denkbare manieren. Oraal, anaal, missionaris, erotische massage, masturbatie en ga zo maar door. Ergens snappen we wel waarom ze het zo vaak doen, de gemiddelde bonobocoïtus duurt maar 13 seconden.

2. Slakken

Slakken zijn seriously easy going, ook 'tussen de lakens'. De kleine slijmballetjes zijn dol op een potje wurgseks en dan het liefste 24 uur aan een stuk. Het mooiste van alles, ze hebben het niet eens nodig. Een slak is namelijk tweeslachtig en zorgt voor zijn eigen bevruchting.

kimpeta

3. Zeepokken

Zeepokken zijn echte swaffelaars. De vastgeplakte beestjes zijn net als slakken tweeslachtig, maar af en toe moet je jezelf natuurlijk wel een beetje zien te vermaken. Aangezien hun penis acht maal zo groot is als hun lichaam, is het verleidelijk om er eens flink mee te gaan zwaaien. En dan het liefste nog in de buurt van een soortgenoot.

4. Naakte molrat

In de wereld van de naakte molrat heeft de vrouw de broek aan. Alleen de koningin van een groep heeft het recht om seks te hebben. Om de rest van de club niet helemaal aan het lot over te laten, nodigt ze geregeld wat toyboys uit. De favoriete bezigheid? Een orgie met drie mannetjes tegelijk.

kimpeta

5. Lieveheersbeestjes

Ook de vrouwtjes van lieveheersbeestjes hebben niet genoeg aan één mannetje. Al duurt een vrijpartij van de vrolijke kevers zeker 18 uur, voordat mevrouw voldaan is, moeten er een stuk 20 heren acte de presence hebben gegeven.

6. Huiskatten

Lig je weer eens een nacht wakker omdat de buurtkatten als een soort luchtsirenes tekeer gaan? Besef je dan dat de katers onder je raam met grof geschut bezig zijn. De penissen van huiskatten hebben weerhaakjes met voor de poezen alle pijnlijke gevolgen van dien.

kimpeta

Honden houden ook van katten

7. Stekelstaart

De Argentijnse stekelstaart verdient absoluut de Ron Jeremy Award. Een beetje mannetjeseend heeft een apparaat van een centimeter of 40, zo'n beetje zo lang als het dier zelf. Om het enorme lid een beetje te kunnen hanteren zit het eruit als een kurkentrekker.

8. Walrus

Walrusmannetjes zijn zonder meer bazen. Hun 60 centimeter lange jongeheer staat 24 uur per dag fier omhoog voor keiharde actie. Logisch, want je weet natuurlijk maar nooit wat voor een vrouwtje je op de eerste volgende rots gaat tegenkomen.

kimpeta

9. Mierenegels

Mierenegels weten wel hoe ze hun vrouwtjes kunnen verwennen. Na een urenlang voorspel komen de beestjes met een wel heel bijzondere 'traktatie' voor vrouwlief. Ze hebben niet één, maar vier penissen tot hun beschikking. Aangezien ze minstens drie uur uittrekken voor een riante vrijpartij is het eigenlijk een verdomde handige uitvinding, zo'n multitool.

10. Pieterman

De pieterman is een gevreesd visje. Als je op het beestje gaat staan, krijg je een paar venijnige stekels in je voet die je zelfs je leven kunnen kosten. Dat het dier zulke rigoureuze maatregelen hanteert om z'n lichaam te beschermen, is eigenlijk heel begrijpelijk. Het hele lijf van de mannelijke pieterman fungeert als een soort balzak. Nu hebben ze zo'n enorme spermavoorraad ook wel nodig, want ze kunnen zich maar één keer per leven voortplanten.

kimpeta

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app