Zielig

Anti-vlooi=anti-kat

23.09.2012 . 12.52

Kat dood door vlooien

Foutje, bedankt. Een kat die bij een dierenarts in het Amerikaanse Gardner een vlooienbehandeling had moeten krijgen, kreeg in plaats daarvan een spuitje.

"Ze was gezond, ze was prachtig, ze had niets dat ook maar op een ziekte leek", zegt de ontroostbare eigenaresse van de kat, Colleen Conlon, tegen Fox News. Haar zoon Jesse bracht de kat, Lady, naar het Broadway Animal Hospital in Gardner voor een vlooienbad. Toen hij even later terugkwam, vroeg de dierenarts hem of hij de dode kat wilde houden.

"We keken elkaar tien seconden aan, toen pakte hij de papieren erbij en zei dat ik die had ondertekend", aldus Jesse. Hij bleek zonder het zelf te weten toestemming te hebben gegeven om de kat te laten inslapen. Ze hadden hem per ongeluk het verkeerde formulier gegeven. "Ik ben zo dom geweest om die papieren te ondertekenen, maar niemand vertelde me waar ik precies mijn handtekening onder zette, het werd me niet uitgelegd."

De verantwoordelijke arts wil tegenover Fox geen commentaar geven. Hij blijkt al eens eerder fouten gemaakt te hebben bij de behandeling van een hond.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app