EK2012

Niet gek op Jack

03.06.2012 . 17.44

Rel: Derksen vs. 'vette' Van Gelder

Sinds RTL de naam ‘sportzomer’ niet meer mag gebruiken van de NOS, is het feest in sportland. Nadat de publieke Jack van Gelder had laten weten het EK-lied van de commerciele Johan Derksen en Wilfred Genee nog niet had gehoord, zette het Voetbal international duo de tegenaanval in. In een interview noemt Derksen Van Gelder ‘vies dik’. Heel sportief jongens.

Derksen is samen met Genee het gezicht van RTLs’ ‘Zomer van 4’, van Gelder doet hetzelfde voor de NOS Studio Sportzomer. De mannen staan tegenover geprogrammeerd dus ze zullen de komende weken moeten strijden om de kijker. De eerste slag is voor Derksen en Genee, want wie geniet er nou niet van grappen over gewicht en opera’s.

Maar vergis je niet in Van Gelder, voor valse opmerkingen kan je ook prima bij hem terecht. Vorig jaar noemde hij Genee nog een ‘achterbakse jongen’. “Ik vind hem gewoon een onderkruipsel”, zei Van Gelder vorig jaar op Radio Noord-Holland. “Ik ga geen voorbeeld geven, je hoeft alleen maar naar zijn gezicht te kijken, dan weet je genoeg.”

Over voetbal international had hij toen ook geen goed woord over: “Ik vind VI soms te banaal. Zij hebben ons zo nu en dan nodig om te scoren. Dan beginnen ze over iets dat bij ons in de uitzending is gebeurd. Dat vind ik schoolcabaret.”

Onze kijk op het EK: WTF.nl/ek2012.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen