advertentie
advertentie
advertentie

Schadeclaim

Verborgen camera

21.05.2012 . 07.59

Strippers emotioneel uitgekleed

Vijf instructeurs van een cursus strippen klagen hun baas aan omdat hij met verborgen camera's opnames van hen zou hebben gemaakt. De stripdocenten van Stripper 101 zeggen dat ze geen aparte kleedkamers hadden en voelen zich misleid door bordjes in de lesruimte waarop stond dat er niet mocht worden gefilmd, meldt ArcaMax.

 

Strippers emotioneel uitgekleed

De instructeurs ontdekten begin dit jaar twee verborgen camera's in de ruimte waar ze hun studenten ontvingen. Na een klacht bij het management van de stripschool in Las Vegas kwam Rachel Carter erachter dat de beelden werden doorgestuurd naar een computer op het kantoor. Die gebruikte de leiding om de boel in de gaten te houden.

De strippers zijn woedend en willen een schadevergoeding van omgerekend bijna 40.000 euro. Ze vinden dat er inbreuk op hun privacy is gemaakt en zeggen emotionele schade te hebben opgelopen toen ze de camera's ontdekten.

De advocaat van producer David Saxe is niet onder de indruk van de aanklacht en wil dat deze niet door de rechtbank in behandeling wordt genomen. ''De beschuldiging dat de camera's stiekem zijn opgehangen om geheime opnames te maken, is onterecht'', stelt hij. Volgens de producer gaat het om beveiligingscamera's die zuiver voor dat doel worden gebruikt.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

advertentie

Stagiair gezocht

advertentie

Hot or not?

advertentie
advertentie