HIEP HIEP

HOERA

07.09.2013 . 08.53

Shannon Elizabeth (1973)

Vandaag genieten we van het lieve hoofdje en het prachtige lichaam van de jarige Shannon Elizabeth. Deze heerlijke actrice mag zich vanaf nu een veertiger noemen.

Blijkbaar is het zaad van een Syrisch/Libanese vader en het eitje van een Cherokee-Indiaanse moeder de perfecte combinatie om extreem mooie vrouwen te creëren. Shannon Elizabeth heeft deze gemixte afkomst en is het ultieme bewijs.

AMERICAN PIE


We leerden Shannon kennen door de 'American Pie'-films. Hierin speelde ze de verleidelijke Nadia, die het hoofd van de hoofdrolspeler Jim op hol weet te brengen door zich in zijn kamer om te kleden. Wij spoelden deze scène zo vaak terug dat er uiteindelijk rook uit de DVD-speler kwam.

Shannon krijgt in films altijd de rol toebedeeld van de onschuldige vrouw die alle mannen weet op te hitsen. En het lukt haar iedere keer. Alles en iedereen geilt namelijk stiekem op Shannon. Soms wordt ze zelfs, terwijl ze naakt ligt te badderen, aangerand door een opgewonden sneeuwpop.

UITDAGEND

Dat kan ook niet anders. Kijk nou naar dat lichaam. Met die prachtige zwoele blik die je betovert en meevoert naar een wereld van satijn en zijde. Met borsten zo zacht en zoet als marsepein. En met een kontje, zo rond en strak, dat zelfs een renpaard er jaloers op zou zijn.

En we hebben het idee dat we een kans maken bij deze moordvrouw. Ze was namelijk drie jaar lang getrouwd met acteur Joseph Reitman. Nou niet bepaald moeders mooiste. Onder het motto: 'Als hij het kan, dan kunnen wij het ook!' houden we hoop Shannon ooit eens dicht tegen ons aan te voelen.

Lieve Shannon, we wensen je een heerlijke verjaardag toe. Ondertussen dromen wij weg bij een fotoshoot van je.


Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen