Domme Pai

Gevaarlijk toilet

25.08.2012 . 13.41

Krokodil bijt poepende man

Het doen van een grote boodschap in de vrije natuur in Borneo is de 32-jarige Pai uit Indonesië bijna fataal geworden. Toen hij op een rustig plekje bij een rivier geknield aan het persen was, werd hij aangevallen door een krokodil.

De Indonesiër, werknemer van een bedrijf in Maleisië, was aan het werk in de buurt van de rivier. Pai had last van zijn maag en dacht dat het een goed idee was om even te gaan poepen. Omdat het toilet te ver weg was, besloot hij zijn behoefte te doen in de buurt van de rivier. Pai zat nog maar net gehurkt toen hij plotseling werd aangevallen door een anderhalve meter lange krokodil. Het beest had Pai al meteen flink te grazen. De man vocht ondanks de beten een flink robbertje met de krokodil en kon het dier uiteindelijk verjagen.

Flink bloedend werd hij door zijn collega’s naar het ziekenhuis gebracht. Aan The Star vertelde Pai later dat hij wel van zijn collega’s had gehoord dat er krokodillen waren bij de rivier, maar dat hij dat was vergeten vanwege de hoge nood die hij had.

In het gebied gebeurt het vaker dat mensen worden aangevallen door krokodillen. Een paar dagen voor de bijna fatale poeppartij van Pai werd een jongen van 14 te grazen genomen door een krokodil.

Deel deze pagina

Reageren

Lees hier alles over

Meest gelezen

Stagiair gezocht

Download de app