Oeps

300.000 euro

05.10.2012 . 19.34

Jongen rijdt peperdure auto in puin

Voor een paar tientjes mocht Sebastian Vogel een ritje maken in een peperdure en zeldzame Ferrari. Lang kon hij er niet van genieten. De 23-jarige Zwitser knalde na een paar bochten op een andere auto en de bolide was total loss. Gelukkig was Sebastian verzekerd, als hij zich tenminste aan de snelheidslimiet heeft gehouden.

Deze voorwaarde stond in de kleine lettertjes en zou de man wel eens met een levenslange schuld op kunnen zadelen. Aan de compleet verwoeste 360 Spider F1 Challenge Stradale hangt namelijk een prijskaartje van ruim drie ton. De politie is nu bezig met een onderzoek. Als blijkt dat Sebastian te hard heeft gereden, moet hij voor de kosten opdraaien.

Dat wordt dus billenknijpen voor de autoliefhebber, die op een Groupon-achtige website had betaald voor de unieke kans om in het zwart-witte snelheidsmonster te mogen rijden. De Ferrari haalt met gemak de 300 kilometer per uur en de snelheid wordt automatisch bijgehouden.

De baas van YourDeal bekijkt het van de positieve kant. "Het allerbelangrijkste is dat beide bestuurders er zonder kleerscheuren vanaf zijn gekomen", zegt hij tegen Daily Mail. "Wiens schuld het is, vind ik minder relevant. Dat gaat de politie uitzoeken."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Lees hier alles over

Meest gelezen

Stagiair gezocht

Download de app