Spelen2012

Openingsceremonie

27.07.2012 . 18.22

'Het moet en zal plenzen'

Het is ook nooit goed bij de Britten. Vorige week was het land nog in alle staten vanwege de regen. Nu is het droog en warm, is het alweer niet goed. De organisatie van de Olympische Spelen wil per se een plensbui bij de opening, Dus nu moeten waarschijnlijk de sproeiers aan tijdens de ceremonie.

Niet alleen bij ons wilde het maar niet zomeren, ook in Groot-Brittannië waren de weersvoorspellingen dramatisch. Met de Olympische Spelen in aantocht vreesden de Britten het ergste, maar deze week was het inseens stralend weer. Regisseur van de openingsceremonie Brit Danny Boyle zat er behoorlijk mee in zijn maag. 

In een gedeelte van zijn show moest het ouderwets Brits pokkeweer zijn, had Boyle bedacht. De regisseur hoopte dat de weergoden hem zouden helpen. Omdat hij daar niet helemaal zeker van was, had deze slimmerik voor kunstregen gezorgd. En wat niemand een week geleden had gedacht, gaat nu toch gebeuren. De kunstwolken moeten vanavond aan de bak. Volgens de weermannen van de Daily Mail gaat het wel regenen, maar vlak voor de ceremonie van start gaat, wordt het droog. Overigens gaat het zondag weer lekker plenzen aan de andere kant van de Noordzee. Kunnen de Britten tenminste weer lekker klagen over de regen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen