Verveeld

Opening Ceremony

28.07.2012 . 09.33

Koningin Elizabeth nieuwe Bondgirl

Daniel Craig heeft een nieuwe 'Bondgirl' gevonden. Ze is niet jong en mooi, maar wel stinkend rijk. En dat is ook wat waard.

Voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen werd er een speciaal James Bond-filmpje opgenomen, waarin Daniel Craig wordt bijgestaan door koningin Elizabeth. De 86-jarige koningin wordt in de scène door James Bond opgehaald vanuit Buckingham Palace, waarna beiden in een helikopter over Londen vliegen.

Eindbestemming van de helikoptervlucht was het Olympisch Stadion, waar ook een echte helikopter boven hing. Kosten noch moeite werden gespaard, want uit de helikopter sprongen twee stuntmannen met parachutes het stadion in, net als in het filmpje.

Vervolgens kwam de echte koningin op de tribune het stadion binnen, samen met Prins Philip en IOC-voorzitter Jacques Rogge. Da's nog eens een binnenkomer. We hopen dat Beatrix aantekeningen maak voor Koninginnedag 2013.

Elizabeth vond er zelf trouwens maar weinig aan en stond met een zuur gezicht te kijken. Het internet kon zich natuurlijk niet inhouden en ging meteen aan de slag: 

kimpeta

kimpeta

kimpeta

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen