Mmmedaille

‘hij is niet stijf’

08.08.2012 . 09.47

Roeier opgewonden van brons?

Olympische roeier Henrik Rummel zal niet herinnerd worden om zijn bronzen medaille – nog gefeliciteerd Henrik! – maar om z’n pik. Z’n mannelijke aanhangsel was zo duidelijk aanwezig tijdens de huldiging dat hij volop wordt besproken. Staat ie daar nou echt met een stijve? Henrik schept duidelijkheid. 

Aan Gawker vertelt de Amerikaanse pikkebaas dat hij echt geen stijve had: “Nope. Als ik er een had, had ik hem wel beter bedekt met dat bosje bloemen. Die spandex broekjes zijn behoorlijk strak, als ik het broekje aantrek ligt ‘ie een een bepaalde positie en zo blijft het." 

Henrik vindt het trouwens wel prima dat zijn bobbel het gesprek van de dag is op de interwebs. Hij moest heel hard lachen toen hij het zag, hij maakte zelfs zijn vriendin wakker om het met haar te kunnen delen. Henrik: “Daarna heb ik het aan iedereen verteld die ik ken, behalve mijn ouders.”

Vriendinnetje lief vindt het minder fijn dat iedereen de pik van haar vriend inspecteert, maar ze kan er de lol wel van in zien. Gelukkig.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen