lekkere lijven

Erotiserend

10.08.2012 . 16.59

Olympische Spelen kijken maakt geil

De Olympische Spelen werken erotiserend. Zo'n 70 procent van de mannen die bijvoorbeeld naar beachvolleybal of hockey kijkt, fantaseert over een wilde nacht met een van de vrouwelijke sporters. 

Van de vrouwelijke tv-kijkers heeft ongeveer de helft fantasieën over seks met een atleet. Vooral de breedgeschouderde zwemmers doen het goed. En laten we daar nou net wat onthullende plaatjes van hebben.

Datingsite C-Date onderzocht de gevoelens van Belgen die geregeld naar de Olympische Spelen kijken. Het zien van goed getrainde lijven heeft dus op zowel mannen als vrouwen invloed. Vrouwen denken dat sporters een betere minnaar zijn omdat ze een goed uithoudingsvermogen hebben.

Mannen zien ook wel nadelen van een topsporter tussen de lakens. Ze zijn bang dat de atletes zoveel energie verspillen tijdens het sporten dat er weinig overblijft van hun libido.

Wat inspiratie nodig voor een momentje met jezelf? Bekijk dan hier de mooiste mannen en hier de mooiste vrouwen van de Olympische Spelen. Dat sporten laat de Olympiërs trouwens ook niet koud.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen