2.5 miljoen

Rinkelende kassa

09.05.2012 . 23.01

Jessica Simpson gezicht afvalmerk

Je kunt van Jessica Simpson niet zeggen dat ze graag stilzit. Een week geleden beviel ze van dochter Maxwell en ze heeft nu al een contract getekent met afvalgigant Weight Watchers.

Voor het dikke bedrag van 3 miljoen dollar (2.5 miljoen euro) gaat mevrouw Simpson het merk in de Verenigde Staten vertegenwoordigen. Iedereen kan straks meegenieten van haar missie om de zwangerschapskilo's zo snel mogelijk kwijt te raken. Heel Amerika leefde de afgelopen maanden mee, toen de doorgaans tengere Jessica tijdens haar zwangerschap flink wat aankwam. 10 Tot 15 kilo aankomen tijdens een zwangerschap is normaal, maar Jessica zat daar ruim boven. Ze werd in de pers onder andere 'varkentje' en 'dikkerd' genoemd.

De 31-jarige Jessica moet van die negatieve reacties waarschijnlijk alleen maar lachen, nu ze het gezicht is geworden van een merk dat slank zijn promoot. Voor het geld hoefde ze de deal met Weight Watchers trouwens niet te sluiten. Simpson zingt al een tijdje niet meer, maar heeft zich in plaats daarvan toegelegd op het ontwerpen van schoenen, tassen, parfum en beautyproducten. Daarmee harkte ze tot nu toe 1 miljard dollar (bijna 800 miljoen euro) bij elkaar.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app