HoloQueen

Who wants to live..

11.05.2012 . 12.32

Ook dode Queen-zanger op 't toneel

De tijd dat doden mochten rusten is voorbij. Na Tupac, Michael Jackson en Lisa ‘Left Eye’ Lopes wordt nu ook Queen-zanger Freddie Mercury digitaal tot leven gewekt. Gitarist Brian May van de legendarische band vertelt: “Mensen zullen uit het theater komen en zeggen: hebben we Freddie nou echt gezien?''

Queen is een van de succesvolste bands ooit en op hun hits is de musical ‘We will Rock You’ gebaseerd. Omdat die musical op 14 mei tien jaar bestaat, willen de producenten het publiek op iets speciaals trakteren: de wederopstanding van de in 1991 aan AIDS overleden leadzanger Freddie Mercury.

May baalt er flink van dat Tupac laatst al te zien was op muziekfestival Coachella. Zij waren al tijden met dit project bezig en nu steelt die rapper de show met hun noviteitje.

Nu wederopstanding zijn beste tijd heeft gehad, is het tijd voor een nieuwe trend. Gelukkig had de grondlegger van deze truc, Jezus Christus, nog meer foefjes in zijn doos. Wij voorspellen een gouden toekomst voor sterren die over water lopen of water in wijn kunnen veranderen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app