$$$!

Miljoenen voor mama

13.05.2012 . 20.03

Baby Jessica Simpson is goudmijn

Maxwell Drew, de twee weken oude dochter van Jessica Simpson, blijkt een goudmijntje. Vorige week sloot mama Simpson nog een deal met Weightwatchers ter waarde van 3 miljoen dollar (2,3 miljoen euro) om haar zwangerschapskilootjes te verliezen. Nu is bekend dat People Magazine 800.000 dollar (ruim 600.000 euro) overheeft voor de eerste babyfoto's, weet Huffington Post.

De 800.000 dollar is echter een schijntje vergeleken bij wat andere sterren ontvingen voor de eerste foto's van hun pasgeboren spruit. Zo mocht Jennifer Lopez 6 miljoen dollar (4,6 miljoen euro) bijschrijven op haar rekening na de verkoop van de kiekjes. Het record is nog altijd in handen van, hoe kan het ook anders, Angelina Jolie en Brad Pitt. Het sterrenkoppel kreeg maar liefst 14 miljoen dollar (bijna 11 miljoen euro) voor de eerste foto's van tweeling Knox en Vivienne.

''Jessica is een beetje een riskante cover'', legt een redacteur uit. ''Het is een tijdje geleden dat zij op de voorkant van een blad stond. Daarom heeft People minder dan een miljoen geboden in ruil voor de foto's.''

People is niet het eerste magazine met Jessica als mama op de cover. InTouch magazine verzon een maandje geleden het complete bevallingsverhaal van de zangeres.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app