Jubileum

Primeur

05.09.2013 . 10.44

Beertje van Beers in Playboy

In het jubileumnummer van het dertigjarige Playboy heeft het blootblad Beertje van Beers gestrikt om alles uit te trekken. Dat hebben de makers van het blad donderdagochtend aan de WTF-redactie laten weten. Het dikke feestnummer komt 3 oktober uit.

Het blad waar we allemaal voor het eerst een naakte vrouw in zagen staan, bracht ons eerder al de evakostuums van Tatjana, Birgit Schuurman, Bridget Maasland, Zimra Geurts en vele anderen.

Nu is het dus de beurt aan Beertje. Hoofdredacteur Patrick Goldsteen kiest voor een 'sensationele shoot die helemaal past bij Beertjes statuur'. Het blad doet naast de naakte Beer een indrukwekkende terugblik op dertig jaar Playboy in Nederland.

Vrouwelijkheid

Beertje: ''Door de jaren heen was ik al vaker gevraagd, maar nu, met Playboy's jubileum, klopte het ineens allemaal. Deze shoot is een cadeautje aan mezelf en een perfect excuus voor een feestje! Playboy viert zijn jubileum, ik vier mijn vrouwelijkheid.''

Goldsteen is erg gecharmeerd van Beertje, die we al eens bijna-naakt hebben gezien met een appel. ''Deze dame is zo positief en professioneel als model. Werkelijk heerlijk om mee samen te werken. En zeg nou zelf, je verjaardag vieren met de vrolijkste vrouw van Nederland is toch perfect!''

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app