Oh jee

Herrieschopper

22.05.2012 . 22.17

Lindsay niet blij met tegenspelers

Lindsay Lohan heeft weer een baantje: ze speelt Elizabeth Taylor in een film over het leven van de legendarische actrice. Tot zover het goede nieuws. Want Lindsay zou Lindsay niet zijn als ze geen herrie zou schoppen. Ze vindt geen enkele acteur die in de running is voor de rol van Richard Burton goed genoeg en laat haar ongenoegen duidelijk blijken.

La Lohan wil het liefste dat een grote Hollywoodster de rol van Burton op zich neemt, maar daar is geen geld voor. Haar salaris voor de film is zo hoog, dat er nog maar 150.00 euro overblijft voor haar tegenspeler. Voor dat bedrag komt geen enkele topacteur zijn bed uit, en dus hebben de producers van de film Liz & Dick hun oog laten vallen op een paar tv-acteurs. Knappe kerels als Matthew Settle, Sean Maguire en Craig Robert Young maken kans op de rol, maar Lindsay moet niets van hen hebben. Over Matthew Settle zou ze zelfs gezegd hebben dat hij veel te oud is om de rol te spelen.

De producers van de film luisteren naar Lindsay's mening omdat ze haar tevreden willen houden, maar eigenlijk heeft ze over de casting van haar tegenspeler helemaal niets te zeggen. Door haar gezeur kan er ook nog steeds niet gerepeteerd worden: "De pre-productie voor de film is al begonnen en ze beginnen over een paar weken met filmen. Het is heel moeilijk om te repeteren zonder de acteur die Richard Burton speelt", vertelt een bron tegen Radar.

Lindsay schijnt ook weer flink aan het feesten te zijn, ondanks haar beloftes om van de drank en drugs af te blijven. We zijn benieuwd hoe lang de producers van Liz & Dick het nog met La Lohan uithouden.
 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app