Mond houden

Nanny naar rechter

24.05.2012 . 08.25

'Sharon Stone is een racist'

Een nanny die tot 2011 bij Sharon Stone werkte, klaagt de actrice aan omdat ze vindt dat ze op onterechte gronden is ontslagen. De hulp is weggepest met racistische 'grapjes' over haar Filipijnse afkomst, meldt TMZ.com

In de rechtbankdocumenten waar de entertainmentsite de hand op wist te leggen, claimt Erlinda Elemen dat Stone haar veelvuldig beledigde wegens haar afkomst, tradities, accent en geloof. Zo zou ze het kindermeisje onder meer hebben verboden om de bijbel te lezen in haar eigen kamer. Ook mocht ze niet met de kinderen van Stone spreken omdat ze anders ook met zo'n accent zouden gaan praten. 

Het gedoe begon toen Elemen haar bazin vroeg naar de overuren die ze had gemaakt, daarna zou Stone haar drie weken lang verbaal hebben mishandeld voor de ogen van het overige personeel. In februari 2011 was Stone het nanny-pesten blijkbaar zat en zette ze haar op straat.

De advocaat van Sharon Stone reageerde bij TMZ: “Dit is een absurde aanklacht, ingediend door een wraakzuchtige ex-werknemer die duidelijk geen greintje zelfrespect bezit.”

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app