Roxy of Mandy?

doorgestoken kaart

05.06.2012 . 16.20

Sterretje: 'Er klopt geen moer van'

Het tv-programma ‘In love with Sterretje’ is doorgestoken kaart. Tenminste dat zegt Roxy, naar eigen zeggen Sterretjes' echte vriendin. Zij vertelt in de nieuwe Story dat het hele programma doorgestoken kaart is. Sterretje ontkent dit met kracht: “Het is een beetje stalkergedrag, misschien is ze chronisch verliefd.”

Zondagavond zag Nederland Tony Wyczynski – zoals Sterretje echt heet – onder begeleiding van Bridget Maasland voor Mandy kiezen. De dj koos voor de 21-jarige Limburgse omdat hij haar 'lief, schattig en leuk' vindt.

'Het is allemaal nep'
Roxy Paay, het 28 jarige nichtje van Patricia, heeft het hele programma met een brede glimlach gekeken, zij weet namelijk hoe de vork echt in de steel zit: “Het is allemaal nep. Om die reden had ik er ook geen problemen mee dat hij meedeed aan het programma. Ik wist immers voor mezelf hoe het tussen ons zat.”

WTF vraagt Tony om duidelijkheid, met wie van de twee dames heeft hij nou verkering? Tony: “Wat Roxy vertelt daar is geen ene moer van waar. Het is heel simpel, ik zit hier met Mandy en we gaan straks samen naar RTL Boulevard om over onze liefde te vertellen.”

Tony en Roxy kennen elkaar goed, ze hebben in september 2009 gedate en ze hebben ook nog steeds contact. Tony: “Meer is er niet tussen ons en ik zou het fijn vinden als de bladen zich daar nou eens bij neer zouden leggen.” Waarom Roxy tegen de Story liegt weet de Hagenees ook niet goed: “Het is een beetje stalkergedrag, misschien is ze chronisch verliefd.”

Contract
Story laat weten bij haar verhaal te blijven. Een verslaggever heeft Roxy van de week gesproken en die was heel duidelijk in haar verhaal. Roxy vertelde het blad: "We weten allebei hoe het televisiewereldje werkt." Waarschijnlijk bedoelt ze hiermee dat Tony een contract heeft ondertekend waardoor hij de waarheid niet mag vertellen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app