90s now!

Bastiaan Ragas

06.06.2012 . 08.19

Caught in the act! komt terug

Na Mysterious Girl-zanger Peter André heeft nu ook Bastiaan Ragas aangekondigd dat hij een comeback wil maken als zanger. De musicalster zat in de jaren 90 in de boyband Caught in the act! en vindt het tijd voor een nieuwe tournee.

Nu Take That en New Kids on the Block wereldwijd weer volle zalen trekken, kan Caught in the act! natuurlijk niet achterblijven. Bastiaan vertelt De Telegraaf: "Eloy en ik hebben concrete plannen", vertelt hij in De Telegraaf. De comeback staat gepland voor het najaar van 2013. 

Bastiaan realiseert zich dat er tot die tijd nog veel moet gebeuren. Hij is niet meer dezelfde man die hij twintig jaar geleden was. "Er mag wel zo’n tien kilo af. Tooske kan niet wachten. Zij heeft grote hoop dat ik weer vol in training ga. En dan net zo’n sixpack krijg als destijds. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met haar meehoop."

De zanger twijfelde lang aan een comeback en had het ook druk met zijn echtgenote Tooske, hun kinderen en het schrijven van boeken. Omdat Bastiaan denkt dat hij er nu meer lol aan zal beleven dan toen, hebben bandmaatjes Eloy de Jong, Benjamin Boyce en Lee Baxter had, besloten het allemaal opnieuw te doen.

Bastiaan: "Ik heb er destijds gewoon niet zoveel plezier aan beleefd. Zo’n groepje is een heel dwingende format, het was een heel heftig leven. Ik was ook nog maar in de twintig. Dus om nou opnieuw samen te gaan toeren… Ik vergelijk het twijfelen een beetje met een schoolreünie. Dan vraag je je ook af hoe het zou zijn om je oude vrienden en eventueel ex weer te zien."

Caught in the act! had vanaf 1993 vijf jaar lang succes had met nummers als Gonna make u mine en My arms keep missing you. 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app