Versie 2

Doe eens over

21.06.2012 . 13.47

'Moeder KiKa is een pooier'

Wij weten ook niet hoe het heet als je moeder je opdraagt om een sekstape te maken. Kim Kardashian moest het zelfs nog een keer overdoen, toen mama over de eerste versie niet tevreden was. Dat zegt Kris Humphries volgens TMZ tegen zijn nieuwe vriendin Myla Sinanaj. Dan lijk je toch minstens een pooier die haar eigen dochter verhuurt.

Bronnen rond de familie Kardashian zeggen dat Kris hierover liegt. Kim zou het zelfs nooit met hem over de video gehad hebben. Dat de basketballer dit nu beweert, geeft alleen maar aan dat hij gek geworden is, aldus de bronnen.

Kris zou daarnaast tegen Myla gezegd hebben dat hij al lang over Kim heen is en dat hij snel wil scheiden. In de rechtszaak rond de scheiding beweert de basketballer echter dat het mislukte huwelijk met Kim hem emotioneel kapot heeft gemaakt. De advocaten van Kim willen Kris' nieuwe liefje dan ook graag oproepen als getuige in de zaak.

De video is zelfs voor WTF.nl te expliciet om te embedden in het artikel. Linken kan altijd, we hebben je bij deze gewaarschuwd.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app