HIEP HIEP

HOERA

03.07.2012 . 07.18

Fajah Lourens (1981)

Hieperdepiep..hoera! Fajah Lourens mag vandaag 31 kaarsjes uitblazen.

Fajah stond al 186 keer in het For Him Magazine. Dat krijg je met zo’n grote bos krullen en zo’n grote bos hout. Maar ze doet ook andere dingen. Vooral met een dier. Vol liefde en met een fijne cadans. Fajah is namelijk paardengek. En ze zorgt voor haar viervoeter nog beter dan voor haar partners.

Kijk dan toch. Fajah liggend in bikini op een paard. Dat is echte liefde. En Fajah knuffelt en lacht ook regelmatig met haar paarden. Gezellig man.

De klik tussen Fajah en het paard is zeer speciaal. Dat blijkt eens te meer uit een openhartig interview met haar in lifestyle-magazine Paard & Leven. Fajah: ‘Paardrijden is voor mij de ultieme manier om te ontspannen. Het liefst rij ik buiten. Ik zet dan het geluid van mijn telefoon uit en vergeet alles om mij heen. Om meer contact te hebben met mijn paard, rij ik met een lichtgewichtzadel. Je voelt hoe je paard ademhaalt, maar ook wanneer hij spant of juist ontspant. Op die momenten ben ik echt één met hem.’

Fajah gaat heel ver voor haar paarden. Op een tegeltje bij haar thuis staat: eerst het paard en dan Fajah. En daarom zet ze zich in voor een betere wereld voor paarden. Zo mobiliseert ze al haar bekenden in de paardenwereld om geld te geven voor een opvang voor verwaarloosde paarden in Amsterdam Osdorp. En als begin april het ‘buitenrijseizoen’ moet worden geopend doet Fajah dit natuurlijk graag. Daarnaast slaapt Fajah het liefst in een paardenstal. Die gekke Fajah.

Maar het is niet altijd pais en vree tussen Fajah en het edele dier. Ze was in 2005 bloedlink op een Belgische paardenfokker die haar voor 6000 euro een paard met een botafwijking had verkocht. En eind 2011 viel haar dochter Irem van paard Amir, die daarna ook twee keer op de rug van haar dochter ging staan. Schande! Fajah kon niet anders dan onverbiddelijk zijn en verkocht het paard per direct.

Fajah, een feestelijke dag met je zoontje, dochtertje en paard. En maak je niet druk, die prins komt heus nog wel.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app