HIEP HIEP

HOERA

03.04.2012 . 19.27

René van der Gijp (1961)

Tijd voor een feestje! René van der Gijp is 51 en dat moet gevierd worden.

De muziek is er al. Gezongen door de levende glimlach himself. Zet zijn liedjes ‘Geef me hoop Jomanda’ (top40-notering) en ‘Mijn zusje komt zo’ (nummer 1 in Suriname) op en de dag kan niet meer stuk.

We kennen de oud-voetballer van PSV tegenwoordig als jolige analyticus bij Voetbal International, maar hij is in ’t dagelijks leven ook een populaire motivational speaker. Navraag van de WTF-redactie leert dat René voor een kleine 10.000 euro even van zijn bank af komt voor een uurtje Ratelbanden. Tuurlijk man!

Ok. Tijd voor de sekspraatjes. We noteren dat hij de zus van Hans Kraay junior ooit eens ‘uit elkaar heeft getrokken’. Waarvan akte. Ook besloot Gijp eens met een vibrator op zijn hoofd door het PSV-stadion te lopen. ‘Met Philips-batterijen hè’.

En dankzij hem werd bekend dat voormalig Ajax-speler Wim Suurbier een tampeloerus heeft ter lengte van een olifantenslurf en dat ook Ruud Gullit niet achteraan stond bij de verdeling. Goed om te weten René! Genoeg redenen voor Foxy om Gijpie onlangs tot grootste geilneef te bombarderen. Het zij hem gegund.

René, geniet van je verjaardag. Wij starten alvast de polonaise!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app