Ontdekkingsfase

Niet vreemd gegaan

26.06.2012 . 17.35

Froukje doet het met Niek

Niek van der Bruggen is de nieuwste vlam van Froukje de Both. De Radio 538-dj vertelde dinsdag op zijn eigen zender dat hij tegenwoordig de lakens deelt met zijn radiocollega. Eigenlijk wisten we dat al.

"We vinden elkaar leuk en zijn elkaar aan het ontdekken." Verder pakken ze het stap voor stap op, geen haast, enzovoort. En de geboren Brabander is verliefd.

Niek (29) en Frouk (40) deden het een paar weken stiekem met elkaar. Ze komen er nu pas voor uit ''omdat meer mensen er mee te maken hebben.'' Daarmee doelt hij waarschijnlijk op ex-vriend Jeroen, aka Dj Dekky. Het gescharrel van het kersverse stel vond plaats nadat het al over was tussen De Both en haar voormalige aanstaande. Niek: "Dat is echt de waarheid!"

De twee werden eerder door roddelblad Weekend al zoenend gefotografeerd.

De presentatrice en de vader van haar dochter Emma, de acht jaar jongere dj Jeroen te Rehorst, zouden in juli gaan trouwen. In april bliezen zij het huwelijk af. Vorige week werd bekend dat de twee definitief uit elkaar zijn. Sindsdien deden de geruchten de ronde dat zij zou zijn gevallen voor de charmes van de elf jaar jongere Van der Bruggen.

Bij RTL Boulevard gaan ze dieper op de zaken in.

(c) Radio 538 | Niek van der Bruggen kan stoer kijken

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app