DJ-skills

Twitter

26.06.2012 . 21.14

Deadmau5 maakt Paris kapot

Paris was zelf erg blij met haar dj-debuut van afgelopen weekend. Toch zijn er haters, zoals Deadmau5. De Canadese dj had op Twitter werkelijk geen goed woordje over voor de blonde 'alleskunner'.

Boeman Deadmau5

Paris mocht zaterdag optreden op het POP Music Festival in São Paolo. Het debuut van de erfgename verliep niet vlekkeloos en Deadmau5 was er al snel bij om haar dat even goed in te wrijven. Hij begint zijn tirade met: 'Zoals ik al zei, het is voorbij' en plaatste er een filmpje bij van Paris' optreden. Op de beelden is duidelijk te horen dat de overgang tussen twee nummers niet heel soepel verloopt.

Hij doet er nog een schepje bovenop door te melden dat de Maya's het einde van de wereld al lang en breed aan hebben zien komen.

Toch verdeelt Deadmau5 de schuld van Paris' gebrek aan skills netjes over meerdere personen. Afrojack, goede vriend van La Hilton, krijgt een sneer van de Canadees via een sarcastische tweet: 'Dankjewel Afrojack, we waarderen it. Echt, echt waar. Jij bent de man. Dankjewel'. Au...

Deadmau5 sluit zijn pijnlijke tirade aan het adres van Hilton af met weinig subtiliteit: 'Grappig genoeg zijn we nu onderweg om Parijs helemaal kapot te maken... Nee, niet die Paris. Ik bedoel Frankrijk'.

Bekijk hier beelden van Paris' debuut waar Deadmau5 blijkbaar nog lang van wakker zal liggen.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app