Lieve meid

'Ze is overgehaald'

27.06.2012 . 07.23

Is Estelle erin geluisd?

Advocaat Mark Teurlings zit tussen twee hete vuren in. Hij is zowel met Ruud Gullit als Estelle bevriend en bekijkt de ontwikkelingen vanaf de zijlijn. Deze week staat in Nieuwe Revu een openhartig interview met Teurlings waarin hij onder meer uitweidt over het scheidende stel. Zo vermoedt hij dat Evert Santegoeds (foto) van De Telegraaf Estelle over heeft moeten halen haar verhaal tegenover de krant te doen.

“Het zou me niets verbazen als Evert erachter zit. Estelle is een hartstikke lieve meid, maar ik kan me voorstellen dat Evert heeft gezegd: ‘Je moet je verhaal doen, Estelle, want dat is goed voor jou.’ Ze is echt overgehaald, vermoed ik", aldus de 44-jarige advocaat.

Teurlings maakt ook van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat hij niet als advocaat betrokken is bij de vechtscheiding, en dus ook niet bang hoeft te zijn het onderspit te delven tegen het kamp van Badr Hari, het nieuwe liefje van Estelle. ''Even voor de duidelijkheid: Ruud heeft mij niet gevraagd als zijn advocaat. En er is ook geen sprake van een ‘vechtscheiding’, dus ik hoef niet bang te zijn voor Badr. Als Badr een probleem heeft, dan moet ‘ie maar naar mij komen. Dan praat ik wel met hem. Ik hoef niet bang te zijn voor hem.”

Mark, kijk je even mee naar de volgende beelden?

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app