HIEP HIEP

HOERA

01.07.2012 . 08.53

Pamela Anderson (1967)

Vandaag trekken we allemaal een rood badpak aan en stoppen sokken op de plek waar onze tepels zitten. We eren daarmee de vrouw met de beroemdste boezem van de planeet. Pamela Anderson wordt 45.

Het is eigenlijk gemeen tegenover de rest van haar lichaam dat alle aandacht altijd naar haar borsten uitgaat. Waarom hoor je bijvoorbeeld nooit iets over haar bovenbenen? Hoe gaat het met haar linker kleine teen? Hoe ziet haar nekvel eruit? Heeft ze eelt op haar ellebogen? We weten het niet. Van haar voorgevel kun je plattegronden kopen, maar de rest van haar lichaam is een onontgonnen gebied.

Vandaar dat we vandaag even aandacht besteden aan een ander deel van het lichaam van Pamela; het kale gespleten gedeelte tussen haar benen. We zagen het mishandeld worden door het enorme roze gevaarte van Tommy Lee in de eerste celebrity sextape (NSFW) die circuleerde op het internet. Na Pam en Tommy kwamen opeens alle celebs met een gore sextape, maar Anderson en Lee waren de trendsetters. Op de homevideo zien we hoe Pamela, op een boot, de vlezige anaconda van Tommy Lee in haar mond en haar va-jay-jay neemt.

Arme Pamela. Grote penissen worden om vreemde redenen vaak vergeleken met een kinderarm. Die van Tommy Lee is alleen te vergelijken met een arm van een puber van 15 die iedere dag in de sportschool zit. Holy shit, wat een monster! En de schaamspleet van Pamela moest het allemaal maar tot zich nemen. Op de video wordt haar poesje minutenlang mishandeld maar er is niemand die de animalcops belt. Dat vinden wij zielig.

Het is trouwens niet zo dat Pamela ervan geleerd heeft. Even later kwam er weer een sextape (NSFW), nu met Bret Michaels die ook niet klein geschapen bleek. Maar ach, als je Tommy Lee eens hebt gehad, dan lach je om die 18 cm van Michaels.

Lieve Pamela, we hopen dat je een fijne verjaardag hebt en een boel seks, maar nu eens zonder draaiende camera, oke?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app