HIEP HIEP

HOERA

08.07.2012 . 09.06

Linda de Mol (1964)

We gieren het vandaag uit om een stom grapje van Jeroen van Koningsbrugge. We doen gewoon mee met Linda, zij wordt vandaag namelijk 48 jaar.

Wat is Linda de Mol toch een succesvolle vrouw. Ze heeft de boel helemaal op de rails. Eigen magazine, eigen programma's die belachelijk goed worden bekeken. Eigen kinderen, eigen vriend, eigen broer, eigen alles. En dat is fijn voor Linda. Ze leeft groot en doet alles. Dat gunnen wij haar. Maar er zijn ook wat dingetjes die wat minder mogen.

Neem bijvoorbeeld dat hysterische gelach bij 'Ik hou van Holland'. Je mag het als presentatrice natuurlijk best naar je zin hebben, daar is niets mis mee. Zo kun je de kijker laten meegenieten van de enorme gezellige en losbandige sfeer die het programma zo graag wil uitstralen. Maar Linda overdrijft het soms een beetje. Wij durven te wedden dat ze met een incontinentieluier achter haar desk staat. Want ze houdt het geen uitzending droog. Niet op haar wangetjes en niet tussen de beentjes. Want oh oh oh, wat vindt Linda die Jeroen van Koningsbrugge een grappige jongen!

Als Jeroen weer eens een keertje gek doet, kun je Linda oprapen. En als Jeroen 100 punten draait, berg je dan maar want dat is zowat het leukste wat Linda ooit heeft meegemaakt. En als ze samen een interview afgeven, dan is het bij ieder antwoord van Jeroen weer gniffelen geblazen.

Vandaar ook dat Linda ervoor koos om samen met Jeroen 'Iedereen is gek op Jack' te gaan maken. Dat is de Nederlandse versie van de Amerikaanse sitcom 'Everybody Loves Raymond'. Waarom zou je in godsnaam een serie 1 op 1 in het Nederlands kopiëren? En waarom een serie die in het Amerikaans al niet echt leuk is? Maar Jeroen en Linda zitten erin, dus dat wordt lachen, en dus gaat Nederland massaal kijken. Wat dat betreft doet Linda het goed. Zou het in de familie zitten?

Lieve Linda, we wensen je een hele fijne dag vandaag. Het is te hopen dat Van Koningsbrugge langs komt, valt er weer wat te lachen!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app