HIEP HIEP

HOERA

10.07.2012 . 07.44

Jessica Simpson (1980)

Vandaag eren we 'the Stars and Stripes' en kijken we naar de verschrikkelijke remake van 'The Dukes of Hazzard'. America's sweatheart Jessica Simpson is 32 geworden!

Wat kon ze er toch schattig uitzien, onze Jessica. Lief klein hoofdje, mooi blond haar, fijne borstjes, lekker kontje en altijd een beetje dom uit de ogen kijkend. Deze combinatie is simpelweg dodelijk voor mannen, die smelten weg bij het zien van zo'n hulpeloos lief Jessicaatje.

En ook al deed ze de verschrikkelijkste dingen, ze kwam er mee weg. Zo kon ze ongestraft 'These Boots Are Made For Walking' van Nancy Sinatra verkrachten. Ze liet niets van het nummer heel. Maar ze keek er lief en ondeugend bij en dus vergaven we het haar.

Maar nu heeft ze dat uiterlijk niet meer. Ze is een paar kilootjes aangekomen. Hierbij is 'een paar kilootjes aangekomen' een eufemisme voor 'behoorlijk dik geworden'.

Dat komt allemaal omdat ze een baby in de buik had. Zwangerschapskilo's heet dat dan. Overgewicht heet het bij mensen die niet zwanger zijn. Begrijp ons niet verkeerd, er is niets mis met een beetje overgewicht. Maar wij herkennen Jessica niet meer terug, en daar schrokken we een beetje van. Het lijkt wel alsof een dikke mevrouw een masker van Jessica Simpson heeft opgezet.

Om het contrast even duidelijk te maken, dit is dunne Jessica in 2009 bij Jay Leno en dit is zwangere Jessica bij Ellen DeGeneres in 2012. Zoek de verschillen! De vraag blijft; is het erg dat een mooi, leuk, schattig meisje verandert in een mooie, leuke, schattige dikke vrouw? Het antwoord is natuurlijk: nee, dat maakt niets uit.

Maar het blijkt dat Jessica er zelf wel mee zit. En dat vinden we jammer. We lezen overal berichten dat ze het zo moeilijk heeft. Maar er zijn volgens Jessica echter ook voordelen. Ze heeft een boezem ter grote van een tweezitsbank. Goeiemorgen, wat een jopen! En ze is haar gewicht in goud waard voor afvalorganisaties die haar willen helpen in ruil voor naamsbekendheid. Zo heeft ieder nadeel toch weer z'n voordeel.

Jessica een hele fijne verjaardag, laat de boel lekker de boel en neem een hapje taart. Je bent en blijft een mooie vrouw!

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app