Snik

Nog nooit een date

29.06.2012 . 17.23

Geen kaarslicht voor Mila Kunis

Mila Kunis heeft zich na haar rol in That 70's Show ontwikkeld tot een van de meest succesvolle actrices in Hollywood. Maar succes staat niet garant voor een spannend liefdesleven. De 28-jarige Mila is namelijk nog nooit op een date geweest en ze geeft haar volle agenda de schuld.

Het feit dat ze zichzelf niet aantrekkelijk vindt, helpt vast ook niet mee. Hoewel de actrice in het blad Glamour zegt dat het 'goed gaat' met haar privéleven, klaagt ze ook: ''Ik heb nog nooit met iemand gedatet. Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe het is om te daten. Maar hoe kan ik ook ooit op een date? Ik ben niet lang genoeg in één plaats." Als Mila al niet eens een afspraakje met een man kan maken, vragen wij ons af hoe het mogelijk is dat sterren als Nicole Kidman en Tom Cruise gelukkig getrouwd zijn.

Mila heeft wel een oplossing voor haar probleem bedacht: online dating. "Ik zou liever daten via internet dan naar een bar gaan. Zonder twijfel. Het is gewoon logischer", vindt ze. Het zou trouwens best kunnen dat mevrouw uit haar nek kletst over haar gebrek aan dineetjes bij kaarslicht, er gaan namelijk geruchten dat ze iets heeft met Ashton Kutcher. Mila ontkent dat en houdt vol dat ze nog steeds wacht tot een man haar mee uitvraagt.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app