Onthullingen

Amy in afvalbak

30.06.2012 . 12.02

Papa Winehouse brengt boek uit

Wij kennen Amy Winehouse als een drugs- en drankorgel met een fantastische stem, maar volgens haar vader is dat plaatje niet compleet. Om de wereld de 'echte' Amy te laten zien, heeft Mitch Winehouse nu een boek geschreven.

Mitch is na de dood van zijn dochter veel in het nieuws geweest en dat blijft voorlopig nog wel even zo. Laatst maakte hij bekend dat Amy's huis in de Londense wijk Camden te koop staat, omdat de familie er niet in wil wonen. De foto's van de makelaar gaven een kijkje in het huis waar Amy haar laatste adem uitblies. Ook schijnt Mitch nog regelmatig met zijn dochter te babbelen.

Nu is er dus een boek, meldt The Daily Beast, met daarin onthullingen over haar drugsgebruik, haar eerste auditie en haar toekomstplannen. In het boek staat dat Amy haar haar eerste auditie ooit grandioos heeft verpest, dat ze graag een keten restaurants wilde openen met serveersters op rolschaatsen en dat ze graag een album met Joodse klassiekers op wilde nemen.

Ook weten we nu dat de zangeres een keer door haar manager in een afvalcontainer is opgesloten omdat ze niet naar een belangrijke vergadering wilde. Hij liet haar pas vrij toen ze beloofde om te gaan. En toen ze in de afkickkliniek zat, liet ze zelfs daar nog drugs bezorgen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app