HIEP HIEP

HOERA

09.07.2012 . 07.20

Ben Saunders (1983)

Geef vandaag een bloemetje aan je partner en zing er een liefdesliedje bij. Romanticus Ben Tattoo Saunders wordt 29!

Als je Ben Tattoo Saunders op het eerste oog ziet, zou je kunnen denken dat hij een beetje raar is. Ben scheert zijn haren niet symmetrisch, heeft een tatoeage op ieder lichaamsdeel, had gouden tanden, steekt de hele tijd twee vingers in de lucht, praat met zijn mond dicht en slaapt met een hoedje op.

En als je soms wat over Ben Tattoo leest, zou je kunnen denken dat hij een beetje asociaal is. Ok, dat Ben zijn tweede naam officieel 'Tattoo' is, kan hij niets aan doen. Dat vonden z'n ouders leuk. Maar voor zijn eigen gedrag is Ben wel verantwoordelijk.

Ben maakte ruzie met icoon Dries Roelvink, maakte samen met zijn broer Dean amok met Stadstoezicht, stak zijn middelvingers op naar het levende standbeeld Batman op de Dam en trof in 2009 een schikking over vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin.

Maar niets is minder waar. Want in de praktijk is Ben Tattoo een hele normale, lieve jongen. Dat zegt ook zijn nieuwe vriendinnetje Yvonne Coldeweijer, alias Keet. “Ben is veel liever dan hij eruit ziet. Hij is echt teder. Het duurt even voor je zo’n heftig getatoeëerde man mee naar huis durft te nemen. Maar ik wil in dat speciale plekje in zijn hoofd wonen.” Wat kan liefde toch mooi zijn.

Ben Tattoo zong prachtige liedjes over zijn ex-vriendin Soraya en dochter Stacey, zong de tranentrekker ‘If you don’t know me by now’ rechtstreeks vanuit zijn ziel en bezorgde Nederland kippenvel met de cover van ‘When a Man Loves a Woman’. Elke seconde dat Ben zingt, wordt er in Nederland een tienermeisje op hem verliefd. Kinderhanden vullen, Ben kan het als geen ander.

Ben, een fijne dag vandaag. Wat zijn we toch blij dat John de Mol je liet doorbreken.
 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app