Wèh

Boos

30.06.2012 . 16.21

Afrojack vindt dj-debuut Paris niks

De vriendschap tussen Afrojack en Paris Hilton lijkt op springen te staan. Vorig weekend maakte de blondine haar dj-debuut tijdens het Pop Music Festival in Sao Paulo en Afrojack was hier helemaal niet van op de hoogte. "Ik ben boos, want niemand heeft me het verteld. Ook zij niet", zegt de 24-jarige Afrojack tegen de Amerikaanse radiozender BPM.

De Nederlandse dj werkte met Hilton in de studio aan haar nieuwe plaat, maar de 31-jarige socialite verzweeg haar debuut als dj voor haar vermeende ex-vriend. "Ik was met haar in Amsterdam en Parijs en dat was leuk." Na hun gezamenlijke reizen ging de blondine naar Los Angeles. "Toen zag ik via Google-alerts dat ze als dj optrad. Ik dacht: wat? Echt? Vertel me dat dan!"

De dj was niet bepaald onder de indruk van het optreden van Hilton. "Ik zag het en dacht: wèh." Toch wil hij Paris, die ook door dj Deadmau5 werd afgebrand, niet helemaal de grond inboren. "Ik ben geen eikel en wil niemand naar beneden halen. Iedereen moet doen wat diegene gelukkig maakt, om de juiste redenen."

Volgens Afrojack, die eigenlijk Nick van de Wall heet, wordt het werk van een dj vaak door mensen onderschat. "Als je serieus voor een publiek wil draaien, moet je de tijd nemen om te oefenen. Het is hard werken. Het is niet, wat veel mensen denken, gewoon het knopje 'play' indrukken."

Of Paris na deze sneer van Afrojack nog verder met hem wil werken, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app